image

دستور پخت زرشک پلو با مرغ

  • 1402/11/07
  • بازدید: 18
  • 0

دستور پخت برای زرشک پلو با مرغ ایرانی:


مواد لازم:

- 2 پیمانه برنج

- 4 عدد مرغ مچمچه

- 2 عدد پیاز متوسط

- 2 قاشق غذاخوری روغن

- نمک به میزان لازم

- زعفران به میزان لازم

- 1/2 قاشق چایخوری زرشک (برای تزیین)


طرز تهیه:

1. برنج را در آب شور بریزید و به مدت 2 ساعت خیس کنید. سپس آب را از برنج ریخته و با آب شسته و آبکش کنید.

2. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود.

3. مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و به پیاز اضافه کنید. همچنین برنج را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

4. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در قابلمه یک لایه از برنج را بریزید. سپس لایه‌ای از زرشک را روی برنج بچینید و این عمل را تا تمام برنج و زرشک تکرار کنید.

5. قابلمه را با درب محکم کنید و روی حرارت بزارید. حرارت را به حداقل برسانید و برنج را به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید.

6. بعد از پختن، برنج را با یک قاشق مخلوط کنید تا برنج و زرشک به هم مخلوط شوند.

7. مرغ را در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا طلایی و شکل زیبایی بگیرد.

8. ته دیگ را بر روی ظرف سرو قرار دهید و برنج را داخل آن بریزید. مرغ سرخ شده را روی برنج قرار دهید و با زرشک تزیین کنید.

9. آماده سرو کنید و لذت ببرید.


زرشک پلو با مرغ ایرانی آماده است! این غذا را می‌توانید با ماست یا سالاد سرو کنید.

دستور پخت
زرشک پلو
مرغ
آشپزی
ایرانی
غذای ایرانی