دستور پخت برای زرشک پلو با مرغ ایرانی:
مواد لازم:
- 2 پیمانه برنج
- 4 عدد مرغ مچمچه
- 2 عدد پیاز متوسط
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- نمک به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- 1/2 قاشق چایخوری زرشک (برای تزیین)
طرز تهیه:
1. برنج را در آب شور بریزید و به مدت 2 ساعت خیس کنید. سپس آب را از برنج ریخته و با آب شسته و آبکش کنید.
2. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا سبک شود.
3. مرغ را به تکههای کوچک تقسیم کنید و به پیاز اضافه کنید. همچنین برنج را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
4. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در قابلمه یک لایه از برنج را بریزید. سپس لایهای از زرشک را روی برنج بچینید و این عمل را تا تمام برنج و زرشک تکرار کنید.
5. قابلمه را با درب محکم کنید و روی حرارت بزارید. حرارت را به حداقل برسانید و برنج را به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید.
6. بعد از پختن، برنج را با یک قاشق مخلوط کنید تا برنج و زرشک به هم مخلوط شوند.
7. مرغ را در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا طلایی و شکل زیبایی بگیرد.
8. ته دیگ را بر روی ظرف سرو قرار دهید و برنج را داخل آن بریزید. مرغ سرخ شده را روی برنج قرار دهید و با زرشک تزیین کنید.
9. آماده سرو کنید و لذت ببرید.
زرشک پلو با مرغ ایرانی آماده است! این غذا را میتوانید با ماست یا سالاد سرو کنید.