متأسفانه بسیاری از ما در ماهیتابههای معمولی قدیمی آشپزی میکنیم. اگر به دنبال کشف سبکها و غذاهای جدید هستید یا فقط سعی میکنید یک استیک خوب بپزید، ممکن است نیاز داشته باشید که روی نوع مناسبی از ماهیتابهها سرمایهگذاری کنید.
تابهها یکی از ابزارهای اساسی در آشپزخانه هر خانهای محسوب میشوند. انواع مختلف تابهها به افراد امکان میدهد تا غذاهای مختلف را با روشها و سبکهای متفاوت پخت و پز کنند. از تابههای فلزی تا تابههای غیر چسبنده و سرامیکی، انواع گوناگونی از تابهها برای نیازهای مختلف موجود است. در این مطلب، به بررسی انواع مختلف تابهها و استفادههای آنها پرداخته خواهد شد.
هنگام خرید ماهیتابه باید به یکسری نکات مهم دقت کنید تا بتوانید بهترین ماهیتابه را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید. در ادامه دو مورد مهم را مورد بررسی قرار میدهیم.
بسته به موادی که ماهیتابه از آن ساخته شده است، ماهیتابه شما میتواند دارای دستهای باشد که از پلاستیک مقاوم در برابر حرارت، چدن، فولاد ضد زنگ، سیلیکون یا ترکیبی از اینها ساخته شده است.
دستگیرههای دایکست ضد زنگ یک انتخاب عالی هستند.
یکی دیگر از نکات مهم هنگام خرید ماهیتابه این است که تصمیم بگیرید چه چیزی برای شما مناسب است. مطمئناً، یک ماهیتابه دایکستی میتواند انتخاب مناسبی برای استیکهای لطیف به نظر برسد.
ماهیتابههای نچسب مزایا و معایب خود را دارند. به عنوان مثال، اگر به دنبال یک ماهیتابه روزمره هستید که بتواند بیشتر غذاها مانند تخم مرغ، بیکن، پنکیک، ماهی و سوسیس را بپزد، یک ماهیتابه نچسب عالی است.
پوششهای غیر واکنشپذیر آنها، مانند تفلون، سرامیک یا حتی پودرهای الماس صنعتی، به این معنی است که تقریباً هیچ چیز به آنها نمیچسبد و تمیز کردن را راحت میکند. یک پارچه مرطوب تمام چیزی است که شما برای تمیزکاری نیاز دارید.
نکته منفی این است که تابههای نچسب حرارت زیاد را دوست ندارند. گرمای بیش از حد زیاد باعث از بین رفتن پوشش و تخریب تابه میشود و شما نمیتوانید از اشیا فلزی مانند قاشق در آنها استفاده کنید مگر اینکه بخواهید پوشش نچسب را خراش دهید.
برای ماهیتابههای نچسب، خسیس نباشید و بهترین برند را خریداری کنید. تابه نچسب با بهترین کیفیت را که میتوانید بخرید، بخرید؛ زیرا روکش آنها نسبت به مارکهای ارزانتر برتری دارد و عمر طولانیتری خواهد داشت. یکبار خرید یک تابهی گران قیمت، ارزانتر از خرید چند تابهی ارزان و بیکیفیت خواهد بود.
پیلو طیف وسیعی از ماهیتابههای نچسب دارد، مانند ماهیتابههای سری Happy که با روکش نچسب گرانیتی ساخته شدهاند و برای طبخ یک غذای سالم و مغذی به روغن کمی نیاز دارند. این ماهیتابهها از چند لایهی بادوام برای هدایت حرارتی عالی ساخته شدهاند و حرارت یکسانی را در سطح ماهیتابه پخش میکنند.
هرگز حرارت را بالا نبرید! با ظروف نچسب، با ملایمت برخورد کنید. در حالی که دمای بالا برای پختن سریع خوب است، هنگام پختن با ماهیتابههای نچسب، بهتر است آن را در حد متوسط قرار دهید.
پیشنهاد میکنیم قبل از خرید بهترین نوع ظروف نچسب، بودجه و کیفیت مورد انتظار خود را مشخص کنید. متأسفانه بیشتر آشپزهای تازهکار، در هنگام خرید ظروف آشپزخانه از جمله قابلمه، تابه رژیمی، استیک پز و… صرفا زیبایی را مدنظر قرار میدهند و هیچ توجهی به کیفیت یا قیمت نمیکنند. در حالی که باید این سه فاکتور را به طور همزمان در نظر گرفت. یکی از برندهایی که میتواند انتظارات شما را در این زمینه پاسخ دهد پیلو است. تابههای نچسب پیلو به دلیل کیفیت بالا، قیمت مناسب و طراحی ویژه، جزو محصولات پرفروش به شمار میروند و تاکنون توانستهاند رضایت مشتریان را به میزان قابل ملاحظهای جلب کنند.